Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda okulumuzda hergün daha iyiyiye ulaşmak için, öğrencilerimize ortaöğretim seviyesinde asgari genel kültür kazandırılması ve uygar bir dünya görüşü sağlanması yanında; 21 yüzyılda hizmet sektörüne; konusunda uzmanlaşmış, en az iki yabancıdil konuşabilen, TKY´ye inanmış liderlik duğgusuna sahip, yeniliklere açık, öğrenen ve öğreten eleman yetiştirmede ulusal ve uluslararası saygınlığı olan ve model alınan bir kurum olmaktır.

Misyon: Bizler Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Bütün öğrencilerimizin "Her öğrenci öğrenebilir" ilkesinden yola çıkarak, öğrencilerimize mümkün olan en yüksek ve en iyi eğitimi vererek bilgi ve kabiliyetlerini çağdaş gelişmeler doğrultusunda daha ileriye götürebilmek için varız. Böylece; Ülkemizin kalkınmasında ulusal ve evrensel değerlerle sorumluluk üstlenen, hizmet sektörünün kalitesine öncülük eden, bilgiye ulaşan, kullanan; karar verme becerisi gelişmiş, girişimci elemanları yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: DART TURNUVASI SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI VOLEYBOL TURNUVASI MASA TENİSİ TURNUVASI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yaotml.meb.k12.tr

Adres - Yozgat Ankara Karayolu 24.km Organize Sanayi Bölgesi Girişi SARAY / YOZGAT

Otel Odası :58
Kütüphane Kitap Sayısı :2000